SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Ter herinnering aan ’s werelds langstzittende vorst
Bestel nu uw GRATIS Half Dollar munt 2022 met Queen Elizabeth II
Queen Elizabeth II
Queen Elizabeth II

Bestel uw GRATIS Half Dollar 2022 met Queen Elizabeth II

Ter herinnering aan ’s werelds langstzittende vorst
Groot-Brittannië is in diepe rouw. Hun immens geliefde koningin is op 96-jarige leeftijd overleden in haar kasteel Balmoral in Schotse hooglanden. Er is een lange periode van rouw afgekondigd voor het Britse volk om hun koningin te herdenken en te eren.

The Sun: We hebben van u gehouden en zijn er trots op dat u onze koningin was.

The Daily Mail: Onze harten zijn gebroken. Het lijkt onvoorstelbaar dat de meest wijze en standvastige vrouw, ons licht in de donkerste nachten, er niet meer is.

The Mirror: Dank u, majesteit.

Koningin Elizabeth was de langstzittende vorst ter wereld. Ruim 70 jaar heeft zij het Britse volk gediend als koningin. Naast koningin van Groot-Brittannië is zij tevens koningin geweest van Noord-Ierland, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw Zeeland en de Commonwealth of Nations.

Speciaal als eerbetoon aan het leven en werk van de alom geliefde Koningin Elizabeth biedt Munt-Online u vandaag de kans om een bijzondere en zeldzame Half Dollar 2022 met het statige portret van Queen Elizabeth GRATIS* te bestellen. 2022 is het laatste jaar met het portret van de bekende koningin op munten.

Limitering: Max. 1 per huisadres!
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.